Gálné Pozvai Teri

mestervizsgás lakberendező

Lakberendezői tanulmányaimat 1998-ban kezdtem Zalaegerszegen Czeglédi Kovács István tanítványaként. Majd 2010-ben sikeresen vizsgáztam a Junior Art Center lakberendező iskola mesterkurzusán, neves belsőépítészektől elsajátítva még több szakmai tudást.

Szakmai elismerésként 2003-ban megnyertem a Garzon Bútor által meghirdetett lakberendezési pályázatot, majd 2012-ben a FAB Color Hungary pályázatán II. díjas lettem. 2014-ben az LG “Érezd az LG OLED–stílust!” pályázatán különdíjat kaptam.

Eddigi munkáim során főként családi házak, lakások lakberendezési tervezésére kértek fel, de éttermek és üzletek kialakításában is közreműködtem már. Emellett design kiállítások és rendezvények dekorációs terveiben is szívesen részt veszek.

Tudva levő, hogy nincs két egyforma tér és megrendelői igény, így minden egyes munkám egyfajta kihívás is számomra. Vallom, hogy egy lakberendező munkája nem lehet öncélú, a lakberendezőnek a megrendelő vágyait kell megkomponálni. Az éppen uralkodó trendektől függetlenül inkább a harmonikusan funkcionáló tökéletes arányokra épülő enteriőr létrejöttét tartom fontosnak. Az otthonunk pontosan azért van, hogy igazán “otthon” érezhessük magunkat benne – a használati tárgyaink ott álljanak ahol arra nekünk éppen szükségünk lehet. Szokásaink, életvitelünk feltétlenül meghatározzák életterünk kialakítását, ezért egy tökéletesen megtervezett otthon életünket is harmonikusan befolyásolhatja.

A terveket 3D programmal készítem , ami még élethűbb  bemutatást eredményez . A fotószerű képek nagy segítséget nyújtanak a tervek valósághű elképzelésében .